|
||
|
|
#1 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Rep Gücü: 201
Rep Puanı : 5156
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş Haberleri--31 Mayıs--
Tümer Metin son sözü söyledi
Temel Yirmibeşoğlu'nun haberi Yıldız futbolcu, kendisinin sadece askerlik problemi bulunduğunu ifade ederek, "Eğer yaş haddi 35 olarak değiştirilirse o zaman ben Beşiktaş için boş mukaveleye bile imza atmaya hazırım. Yurtdışına gitmezsem Beşiktaş'tan başka bir takımın formasını giymeyeceğimi söylemiştim. Bunun yine böyle bilinmesini istiyorum." ifadelerini kullandı. ‘Beşiktaşlı Tümer’ olarak kalmak ve bilinmek istediğini ifade eden başarılı oyuncu, hakkında yapılan spekülasyonlara da aldırış etmediğini belirtti. Yurtdışından teklifler geldiğini kaydeden Tümer şunları söyledi: "Eğer şu anda askerlikle ilgili yasa değişmezse benim Türkiye'de oynamam söz konusu değil, o zaman yüzde yüz yurtdışına çıkacağım. İngiltere olabilir. Hollanda'nın Ajax takımından da teklif var. Şimdilik bunları değerlendiriyoruz. Türkiye'de ise sadece Beşiktaş formasını giyerim. Yönetimle bu konuyu konuştuk. Prensip olarak da anlaştık." Siyah-Beyazlı kulübün 2. başkanı Murat Aksu da Tümer'in Beşiktaş dışında bir takımda oynamayacağını ifade ederek, "Tümer'in askerlikle ilgili sorunu var. Sanmıyorum ki Beşiktaş'tan başka takımda oynasın. Zaten ilerleyen günlerde tavrını ortaya koyacaktır. İyi bir futbolcu olması nedeniyle de her takımdan doğal olarak teklif alabilir. Hep beraber onun nasıl bir Beşiktaşlı olduğunu göreceğiz." dedi. Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner de Tümer ile ilgili bir sorunlarının bulunmadığını vurgulayarak “Kendisinin istediği zaman gitme hakkı var. Askerlik yaşının yukarı çekilmesi halinde yönetimimiz durumunu değerlendirir. Tümer, bir anda göz ardı edilebilecek bir oyuncu değil.” ifadelerini kullandı. Zaman |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
Rep Derecesi :
Tümer Beşiktaş'a yanlış yaptı"
Tümer Beşiktaş'a yanlış yaptı"Fenerbahçe'nin renklerine bağladığı tecrübeli futbolcu Tümer Metin konusunda Beşiktaş Kulübü'nden ilk açıklama 2. Başkan Murat Aksu'dan geldi. Konu ile ilgili açıklamada bulunan 2. Başkan Murat Aksu, Tümer Metin'in Beşiktaş'a yanlış yaptığını belirterek, "Kendisi bizden bir süre istemişti, biz de kendisine bu süreyi verdik. Bugün gelip bizimle masaya oturacaktı. Nitekim geldi. Ben kendisine 'Tümer bu gazetelerde seninle ilgili yazılanlar doğru mu?' dedim, kendisi de bana 'Evet abi doğru Fenerbahçe ile görüştüm' dedi. Ben de kendisine 'Fenerbahçe ile masaya oturan Beşiktaş kaptanı ile benim işim olmaz' dedim, kendisiyle para pul hiçbir şey konuşmadım. Beşiktaş'ın Tümer'e hiçbir teklifi olmamıştır. Tümer'e teklif yapmadım, kovdum, gitti" ifadelerini kullandı. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
Rep Derecesi :
İbrahim Akın Trabzon ile anlaştı!
Trabzonspor'un Beşiktaşlı İbrahim Akın'la prensipte anlaşma sağlandığı açıklandı. Kulübün basın sözcüsü Zeyyat Kafkas yapığı açıklamada “Beşiktaş'ın milli futbolcusu İbrahim Akın'la her konuda prensipte anlaştık. Transferinin gerçekleşebilmesi için de siyah beyazlı ekibin teknik direktörü Jean Tigana'dan cevap bekliyoruz“ dedi. 30.05.2006 Kaynak : DHA |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
Rep Derecesi :
[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]
Tümer Metin çark etti! Beşiktaşlı Tümer Metin, Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Avrupa'ya transferi gerçekleşmezse Türkiye'de Beşiktaş'tan başka hiçbir kulüpte forma giymeyeceğini ifade eden milli futbolcu, Beşiktaş'ın ezeli rakibi Fenerbahçe'ye transfer oldu. Siyah beyazlı kulüple bu yıl sözleşmesi sona eren Tümer, askerlik problemi nedeniyle yurt dışına gitmeyi düşündüğünü, ancak askerlik problemi çözüldüğü takdirde Beşiktaş'ta futbol hayatına devam edeceğini açıklamıştı. Tümer Metin'in, Doğan Haber Ajansı Spodr Müdürü Faik Gürses'e 11 Nisan 2006'da verdiği röportajda şu ifadeleri kullanmıştı: "Samsunspor'da oynarken, Galatasaray Spor Kulübü de beni istiyordu. Dönemin başkanı Mehmet Cansun'dan bir teklif aldığım da doğrudur. Menajerim vasıtası ile teklifinden çok mutluluk duyduğumu ama Beşiktaş'ı tercih etmek istediğimi belirttim. Bu kararamıdan da şu güne kadar hiçbir zaman pişmanlık duymadım. Hem çocukluğumun takımı. Biz Metin, Ali, Feyyazlar'la büyüdük. Hem bu takımda oynama şansı şampiyonluk görme şansı, zaman, zamanda olsa kaptanlık yapma şansı yakaladım. Bu benim için büyük bir onur. Yaklaşık 5 senedir bu camianın içindeyim. Türkiye'nin neresine gidersem gideyim ismimimn önüne bir sıfat eklenmiş durumda. Beni herkes Beşiktaşlı Tümer olarak tanıyor. Bu sıfata göre yaşamayı bir ilke edindim ben. Türkiye'de yasa gereği 33 yaş itibarıyla ya futbola devam edeceksiniz, 33 yaşından sonra askere gidiceksiniz. Yasa bunu öngörüyor. Dolayısıyla benim seneye futbolu bırakmam oluyor ama ben daha futbol oynamak istiyorum. Şu anda bu yasa değişmeyecekse benim Türkiye'de oynama şansım yok. Bu yüzden kendimi bu şekilde ifade ettim. 2 buçuk ay önce Kıvanç Oktay ile bir konuşmamız oldu. Benim ismimin önüne gelen sıfattan ve bu sıfatla yaşamaktan son derece mutlu olduğumu ifade ettim. Allah nasip ederse bu sıfatın altında futbolu bırakmak istediğimi söyledim. Çünk futbol sonrası yaşam için de bu benim için önemli. Türkiye'de başka bir takımda oynamayacağımı, futbolu bu forma altında bırakacağımı. Jübileyi bu forma altında yapmak istediğimi Kıvanç agabeye çok net ifade etmiştim." |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
Rep Derecesi :
Tümer'in yaptığı etik değil"
Tümer'in yaptığı etik değil"Beşiktaş Altyapı Komitesi Başkanı Sinan Vardar, Tümer Metin'in ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye transferine sert tepki gösterdi. Türkiye Gençler Şampiyonu olan futbol takımının Fulya Tesisleri'ndeki barbekü partisine katılan ve burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sinan Vardar, Beşiktaş futbol takımı kaptanı olarak Tümer Metin'in yaptığının etik bulmadığını söyledi. Vardar, Tümer'in bir gün öncesindeki görüşmelerinde Fenerbahçe'ye transferi konusunda (böyle bir şey yok) dediğini belirterek, "Ama bir gün sonra Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı. Mertçe çıkıp bunu söylemeliydi" diye konuştu. Fenerbahçe'nin 33 yaşında olan Tümer'e 3 yıl için 6 milyon Avro ödediğini savunan Sinan Vardar, "UEFA Kriterleri geliyor, ama Fenerbahçe 33 yaşındaki bir futbolcuya böyle bir para veriyor" dedi. "Orada Alex diye bir futbolcu var" Ayrıca, Tümer'in transferinin Fenerbahçe'de sorun yaratacağını iddia eden Vardar, "Tümer'in gidişinin bu şekilde olmaması gerekirdi. Fenerbahçe sorun almıştır. Orada Alex diye bir futbolcu var" şeklinde konuştu. Vardar, Tümer'in askerlik konusundaki sıkıntısına da değinerek, "Sanıyorum askerlikle ilgili bir karar çıkacak. Sporcular 35 yaşına kadar herhalde oynayabilecek. Bu sadece Tümer'i ilgilendirmiyor. 50'ye yakın sporcunun böyle bir problemi var. Bu karar çıkmalı" ifadelerini kullanarak sözlerini tamamladı. |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| mayis, haberleri31, besiktas |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|